Tuesday, October 19, 2010

Basis tips voor het beheer van geld

Zodat u al uw geld verdiend. De volgende vraag aan u gepresenteerd is wat je gaat mee te maken. Zelfs wanneer men de lijst van schulden en verplichtingen heeft te liquideren de maandelijkse kosten, is een middel om goed omgaan met het geld vereist om te kunnen hand haven van een stabiel en consistent budgettering. Hier zijn een paar eenvoudige tips om geld te beheren.

Weten wanneer te stoppen

Waarschijnlijk is het moeilijkste ding om te doen om te stoppen wanneer het nodig is, vooral in termen van meer dan wat kan worden afbetaald.We moeten kunnen om te weten wat dingen aannemelijk en geldig worden ondersteund met onze eigen middelen van de productiviteit. Wanneer we meer dan wat wij kunnen steunen, zijn de kansen dat we eindigen hen omhoog, of erger nog, ten onrechte kiezen wat dingen te behouden en wat dingen te laten gaan.

Het idee van de wetenschap van de behoeften en wil ook passen in deze beschrijving als we eerst bepalen wat dingen die we nodig moeten dan willen.Dit voorkomt dat ons wordt bevooroordeeld in ons oor deel in het verwer ven.Vaker wel dan niet, de dingen die we willen zijn meer aantrekkelijk en een groter risico van Afbramen ons in een val van financiële lasten en chaos op de lange termijn.

Tijd om te stoppen en denk eerst en dan evalueren wat om voorrang te geven eerst is essentieel voor een progressieve en stabiele geldbeheer.

Impulsiviteit middelen ramp

Een van de basis tips om geld te beheren is om te stoppen degenen zelf van impulsief.Zelfs als we hebben al vastgesteld wat om voorrang te geven, moeten nog verder evalueren voor alternatieven en niet daadwerkelijk besteden aan de eerste aanbieding die onze weg komt.Als we impulsief zijn, is er een zeer hoge kans dat lopen we het gevaar ons geld in de uitgaven voor iets dat we kunnen hebben gekregen weg met op veel van een mindere prijs.

Risico is gezonder dan volledige beveiliging

De middelen riskeren we hebben voor een productieve oorzaak en levensvatbare winst in loon dienst is een gezonde gewoonte te nemen door een individu.Hoewel dit dat een verlies van kapitaal in de vorm van persoonlijk geld betekenen kan, zal niet investeren en in plaats daarvan zomaar het in uw persoonlijke veiligheid gewelf of de bank uw extra middelen stagneren.

Zorgvuldige planning en haalbaarheid studie van een onderneming is echter nodig om de meest efficiënte manier vasts tellen en beginnen een riskante zaak deal in een veelbelovende winst in loon dienst.

Plan Ahead Is essentieel

Zelfs als we nog steeds een heleboel flexibele tijd om gewoon zitten en genieten van elke dag als het gaat door, plannen voor op schema in termen van een paar maanden tot enkele jaren is belangrijk in projecteren is zelf als de toekomst gaat.Het hoeft niet te worden gevolgd als rigide zo hoort het ook, maar net genoeg om een basis van vele activiteiten en keuzes van het individu.Weten waar te gaan en wat te doen, vermindert de kans op het vast komen te zitten op in een kruis punt van toekomstige keuzes.Bovendien, dit vermindert de zorgen en angsten dat een persoon kunnen denken zou zoals belangrijke data dichter bij.Naast dat, zou deze voorgeprogrammeerde richtsnoeren dienen als een middel om het kalibreren van de prestaties van het zelf met de beoogde uitvoer, dus die hem adequaat in te herstellen of opnieuw kalibreren van de middelen van arbeid en produktie om hem tot verdere verhoging van het verwachte resultaat redelijk.

Deze eenvoudige tips om geld te beheren zijn slechts enkele van de vele middelen om effectief hebben meer middelen dan alleen krijgen pauze geëgaliseerd met uw salarissen en vergoedingen.


View the original article here

No comments:

Post a Comment