Tuesday, October 19, 2010

Bloei energie s zijn Beta getest

Wat zijn brandstofcellen? Ze werden uitgevonden meer dan een eeuw geleden. Er zijn de volgende technologieën:

• Apparaten met proton uitwisseling membranen (PEM)

• Fosfor zuur f.c. (PAFCs)

• Gesmolten carbonaat f.c. (MCFCs)

Deze hebben alle vereiste gebruik van dure edele metalen, bijtende zuren of moeilijk te bevatten gesmolten materiaal. De prestaties van deze opties is slechts marginaal beter dan andere energie-alternatieven. In het kort zijn zij niet rendabel.

Voor vele jaren expert overeengekomen dat solid oxide f.c. (SOFCc) zijn potentieel de beste van elke technologie van dit ontwerp.Materialen low-cost ken merken hebben en hebben hoge elektrische output. Tot onlangs waren er uitdagingen een commerciële toepassing van deze technologie te stoppen vanwege de hoge temperatuur geproduceerd in de werking en deze hoge temperaturen zijn de reden dat erg hoog elektrisch rendement met een verscheidenheid van brand stoffen worden geproduceerd. Als de negatieve problemen in de toepassing kunnen worden overwonnen en vervolgens de laatste twee factoren de economieën van de toepassing verhogen.

Bloei energie beweert dat ze de technische problemen die zijn gestopt met oudere toepassingen hebben veroverd. Ze beweren dat hun nieuwe technologie is een flexibele energie platform met gelijktijdige meerdere voordelen die kunnen worden toegepast op een groot aantal toepassingen terwijl het schone, betrouwbare en betaalbare.

De grootste test datum van de "Bloom Box" is de installatie op het hoofd kwartier van de Adobe Systems in San Jose, Californië.Dit systeem werd ontworpen om 30% van de Adobe faciliteiten elektrische behoeften.Andere grote bedrijven die Bloom systemen hebben geïnstalleerd voor hun toepassingen zijn: band of America, Cox ondernemingen, eBay, FedEx, Google, Staples en Wal-Mart.

Bloei energie lijkt te hebben gedaan sommige grote innovatieve technische doorbraken met brandstofcel technologie.Dit kan helpen ons land worden meer energie voldoende en drastisch verminderen van de totale energie kosten voor gebruikers.Zeker Houd uw ogen op eventuele verdere ontwikkelingen van dit bedrijf.


View the original article here

No comments:

Post a Comment